PRISVINDER GRAPPA EXTRA FINA

GRAPPA EXTRAFINA NARDINI VINDER

IWSC GRAPPA TROPHY 2021DEN FØRSTE OG STØRSTE GRAPPA PRIS VED DEN INTERNATIONALE VIN OG SPIRITUS KONKURRENCE

Efter at have modtaget en guldmedalje for enestående spiritus har det ældste italienske destilleri hjemtaget endnu en prestigefyldt pris ved iwsc 2021.Bassano del Grappa, 9. juli, 2021. Efter Destilleria Nardinis modtagelse af flere priser ved det prestigefyldte IWSC – International Wine & Spirit Competition 2021 – bl.a. guldmedaljen for enestående spiritus til  Grappa Extrafina Selezione Bortolo Nardini, i øvrigt den eneste Bianca (klare), ikke fadlagrede grappa l kategorien  -  blev det historiske venetianske destilleri hædret med den fineste pris i konkurrencen “Vinder af Grappa trofæet”.
 
At blive betegnet som “Best of the Best” anerkender og påskønner dedikationen og mere end to århundreders ekspertise inden for destillering, samt den kontinuerlige forskning mod perfektion, som kun Nardini kan prale af.
IWSC’s meget kræsne dommere smagte I anden runde vinderne af guldmedalje I første runde for at finde vinderen af “bedst af de bedste” i hver kategori. Kun de produkter, der havde imponeret juryen i første runde deltog i anden, og kun de produkter, der blev fundet helt usædvanligt gode, blev tildelt den eftertragtede pris.


Med sin elegante og bløde smag sætter Grappa Extrafina Selezione Bortolo Nardini efter mere end tyve års forskning og udvikling ny standard for kvalitet af den italienske nationaldrik. Omhyggeligt udvalgte velduftende og delikate presserester afskåret og valgt til den lige så omhyggelige blandingsproces vandt juryens hjerter, og blev som “bedst I showet” efterfølgende tildelt det første “Grappa Trofæ” nogensinde.


IWSC Trofæer gives til de mest velrenommerede virksomheder, der opererer I branchen fra spiritus til likører, fra design til emballage. De tildeler virksomhedernes indsats og engagement en anerkendelsesstempel for produkter, der er helt perfekte. Hvert år deltager labels fra over 90 lande I denne konkurrence, og dens priser betragtes som de højeste og mest eftertragtede i spiritusindustrien.

 

Klik her for at klikke vores prisvindende grappa hjem til dig