INGREDIENTS
- 2 cl Rabarbaro Nardini
- 3,5 cl gin
- 1 cl Aperol
- Tonic vand
- Pynt: Rosmarin og citrus
FREMGANGSMÅDE
Ryst gin, Rabarbaro og aperol sammen i et en shaker og hæld det i et glas med is. Top op med tonic og pynt med rosmarin og en skive citrus.
INGREDIENTS
- 4 cl Acqua de Cedro
- 6 cl Accademia Prosecco Spumante
- 2 cl danskvand
- Pynt: Mynteblade
FREMGANGSMÅDE
Fyld et vinglas med is, hæld Acqua de Cedro i og tilføj prosecco. Top med danskvand og rør roligt rundt. Pynt med mynteblade på toppen.
- 50 ml Acqua de Cedro
- 150 ml tonic
- Pynt: Citron skal (økologisk) eller mynteblade
FREMGANGSMÅDE
Bland Acqua de Cedro og tonic, og pynt med citron eller mynteblade
INGREDIENTS
- 4 cl Grappa Bianca Nardini
- 12 cl ginger beer
- 2 cl citronsaft
- Isterninger
- Pynt: Frisk mynte
FREMGANGSMÅDE
Hæld citronsaft og Grappa Bianca Nardini i et glas med isterninger. Tilføj herefter ginger beer og rør forsigtigt rundt. Pynt med frisk mynte.
INGREDIENTS
- 1 del Grappa Bianca Nardini
- 2 dele Bitter Chinato Nardini
- 2 dele af din yndlings vermouth
- Isterninger
- Pynt: Citronskal (økologisk)
FREMGANGSMÅDE
Det er ganske lige til; bland ingredienserne og rør rundt!
FREMGANGSMÅDE
Fyld et glas med is og hæld herefter Bitter Nardini og din yndlings vermouth i. Top med en smule danskvand og pynt med enten appelsin eller citron skal.
INGREDIENTS
- 1 del Mezzoemezzo Nardini
- 1 del danskvand
- Pynt: Citronskal (økologisk)
FREMGANGSMÅDE
Bland Mezzoemezzo Nardini og danskvanden, og tilføj herefter citronskal.
FREMGANGSMÅDE
Bland appelsinjuice og grappa, og hæld det over isterninger i et højt glas. Pynt med skiver af citron.
INGREDIENTS
- 3,5 cl Grappa Riserva Nardini
- 1,5 cl limesaft
- 6 cl afkølet te (sort)
- 2 cl sirup
- Isterninger
- Pynt: Limeskal (økologisk)
FREMGANGSMÅDE
Hæld alle de flydende ingredienser i en shaker og ryst. Hæld over isterninger og top med limeskal.